Παρασκευή, 19/04/2024 | 03:53

Πρέβεζα: Αυτό το αίσχος, πρέπει να τελειώνει!

849 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/12/2015, 1:02 μμ | 0 σχόλια

Η κατάσταση, είναι τουλάχιστον ακατανόητη, σε ένα σημείο της Λεωφόρου Ειρήνης, που τοποθετούνται 10 το πρωί, με μία το μεσημέρι. Οι κώνοι δηλαδή που τοποθετούνται διευκολύνουν την κυκλοφορία; Ας είμαστε σοβαροί, δεν είναι λίγα εκείνα τα ΙΧ που γκρεμίζουν στο πέρασμά τους, κάποιους κώνους. Μέτρο δηλαδή που δεν είναι καν αποτελεσματικό, αφήστε που οι καταστηματάρχες  εκείνου του σημείου της Λ.Ειρήνης (και με το δίκιο τους) διαμαρτύρονται, γιατί δεν είναι όλη η Λεωφόρος Ειρήνης από τον Φόρο μέχρι το ύψος που είναι το κηποθέατρο με κώνους, παρά μόνο το τμήμα που είναι τα δικά τους καταστήματα;

Αυτό το αίσχος που στην τελική δεν προσφέρει, πρέπει να τελειώνει! Αν θέλετε να διευκολύνετε την κυκλοφορία κύριοι αρμόδιοι, τοποθετήστε παρκόμετρα!

¨Η να απαγορευτεί η στάθμευση αυτοκινήτων από 10 το πρωί με μία το μεσημέρι στη Λ. Ειρήνης και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν έχουμε απλώς στάθμευση οχημάτων, αλλά και διπλοπαρκαρίσματα! Επιβάλλεται να δοθεί ένα τέλος, σε κάτι που μοιάζει παράλογο. Θα επανέλθουμε στο θέμα, όσες φορές χρειαστεί! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα