Σάββατο, 20/04/2024 | 05:47

“Μια βραδιά, στην Πρέβεζα” το τραγούδι που διαφημίζει την πόλη!!!

696 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/12/2015, 7:34 μμ | 0 σχόλια

Στην αρχή μας, εντυπωσίασε με τους στίχους που έγραψε στο τραγούδι “Γεια σου Πρέβεζα”, αυτός ήταν κι ο λόγος που το Κομιτάτο Πρέβεζας, σε βραδιά με τίτλο “Μόνο ελληνικά”, τίμησε τον Γιάννη Αλεξίου, εκείνο το βράδυ στο “Άρωμα”. Ανήμερο θεριό, ο Γιάννης, δεν σταματά, εξελίσσεται και συνεχίζει να προβάλλει την πόλη της Πρέβεζας, μέσα από τους στίχους του.

 Το … “Δεύτερο χτύπημα” του Γιάννη Αλεξίου, έρχεται με τους στίχους του τραγουδιού “Μια βραδιά στην Πρέβεζα”, μάλιστα ο γνωστός ποιητής ΦΑΙΔΩΝ ΑΛΚΙΝΟΟΣ, σχολίασε για το τραγούδι και τους στίχους του… “Απρόσκλητου”: Είμαι τυχερός που άκουσα πρώτο χέρι την υπέροχη αυτή δημιουργία σου – ΟΜΩΣ είναι πραγματικά τυχεροί οι Πρεβεζιάνοι που έχουν Άνθρωπο Καλλιτέχνη του Δικού Σου Επιπέδου δίπλα τους – που τους τιμά ιδιαίτερα με το αξιόλογο έργο του και ειδικότερα με αυτό το υπέροχο λαϊκό τραγούδι “ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ” !!!
Καλησπέρα σας !!! Καλησπέρα Ιωάννη !!!
υ.γ. από τα καλλίτερα ζεϊμπέκικα που έχω ακούσει. Εμείς Ζητάμε από τους φίλους και τις φίλες της Πρέβεζας, τον κάθεΠρεβεζάνο και την κάθε Πρεβεζάνα, να στηρίξουν το τραγούδι και να το κοινοποιήσουν, μέσα από το Youtube! Είναι ένα τραγούδι που προβάλλει την ίδια την Πρέβεζα, αξίζει να το στηρίξει όλος ο κόσμος και μάλιστα, ένα υπέροχο τραγούδι. Συγχαρητήρια Γιάννη, για μια ακόμη φορά, δεν έγραψες απλώς, αλλά… ζωγράφισες!!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα