Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:45

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Απόλυτη ανατροπή – Έπεσαν έξω πάλι οι δημοσκοπήσεις

734 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/12/2015, 6:16 μμ | 0 σχόλια

«Απίστευτη» χαρακτήρισε την προσέλευση στις εκλογές της ΝΔ ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο – αν χρειαστεί – να παραταθεί η ψηφοφορία και μετά τις 20:00, κάτι που στην πραγματικότητα συνέβη….
«Η προσέλευση η οποία παρατηρείται είναι απίστευτη. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει 325.000. Υπάρχουν δε εκλογικά τμήματα, αυτή τη στιγμή, που απ’ έξω είναι 300 με 400 άνθρωποι και επιθυμούν να ψηφίσουν», ανέφερε ο κ. Τραγάκης λίγο πριν από τις 19:00.
Είπε, μάλιστα, ότι σε περιπτώσεις που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να ψηφίσουν, οι αρμόδιες Τοπικές Επιτροπές έχουν το δικαίωμα να παρατείνουν την ψηφοφορία μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη λόγω της μεγάλης προσέλευσης έχει αποφασιστεί οι κάλπες να κλείσουν στις 20:00, αντί στις 19:00.
Την ίδια ώρα, ο «πυρετός» έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα στα στρατηγεία των τεσσάρων υποψηφίων.
Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, δεδομένου ότι οι κάλπες δεν έχουν κλείσει και πολύς κόσμος περιμένει να ψηφίσει, ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία – αν παραμείνουν έτσι – θα σηματοδοτήσουν την απόλυτη ανατροπή, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έδειχναν οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα