Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:02

Το Κομιτάτο διασκέδασε ελληνικά και τίμησε… Πρεβεζάνικα!

803 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/11/2015, 9:34 μμ | 0 σχόλια

Μια υπέροχη βραδιά, με ελληνική μουσική που ο αριστοτέχνης του είδους, ο DJ Σπύρος Βρυώνης, επέλεξε, διοργάνωσε το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, στο ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου, στην Πρέβεζα! Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίον, ο Σπύρος Βρυώνης συνδέει καλλιτέχνες, μουσικές, ανθρώπους, εποχές και το Κομιτάτο τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία! Το Σαββατόβραδο 31Οκτώβρη το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, διοργάνωσε μια βραδιά με τίτλο “ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ” στο Άρωμα Καφέ και προς αυτή την κατεύθυνση ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση και τους κ.κ. Γιάννη Αδάμη, Μιχάλη Παππά και τους συνεργάτες τους για την άψογη συνεργασία που αναπτύχθηκε. Η βραδιά ξεκίνησεμε το τραγούδι “Γεια σου Πρέβεζα και τιμήθηκε από το Κομιτάτο με έναν λιτό τρόπο, ο στιχουργός του τραγουδιού, Γιάννης Αλεξίου

(ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ) που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές του τραγουδιού καθώς και το Κομιτάτο, που τον τίμησε. Τη βράβευση από το Κομιτάτο έκανε εκ μέρους της οργανωτικής του επιτροπής ο Στέλιος Παπαδίας. Κατά την βράβευση θερμό και παρατεταμένο ήταν το χειροκρότημα του κόσμου, δείγμα της αναγνώρισης της προσπάθειας του στιχουργού Γιάννη Αλεξίου!

 Η βραδιά συνεχίστηκε με το κέφι να χτυπά κόκκινα μέσα σε μια ακόμη κοσμοπλημμύρα σε εκδήλωση του Καρναβαλικού ΚομιτάτουΠρέβεζας και εκατοντάδες κόσμου να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές ήταν μοναδικά υπέροχη βραδιά!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα