Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:44

Πρέβεζα: Παρασκήνιο, από την επίσκεψη Τζιτζικώστα!

962 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/11/2015, 8:43 μμ | 0 σχόλια

Κυριακή 1η Νοέμβρη επισκέφθηκε και την Πρέβεζα, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Ήπειρο-Λευκάδα, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας. Μια επίσκεψη που αναφορικά μ ε τη ΝΔ στο νομό μας, έδωσε τη δυνατότητα σε… υποστηρικτές του Τζίτζι να ξεσπαθώσουν, αλλά και σε μη υποστηρικτές του, να  έρθουν σε επαφή μαζί του και να ανταλλάξουν απόψεις, στάση που αφενός δείχνει πολιτικό πολιτισμό αφενός και αφετέρου στάση που ιεραρχεί σε ζήτημα κυρίαρχο την ενότητα του κόμματος της φιλελεύθερης παράταξης.

 Υπήρξαν και SMS από ντόπιο ή ντόπια προς τον γραμματέα του Τζίτζι που πληροφορούσαν; Ότι ο τάδε είναι με τον Μεϊμαράκη  ο δείνα με τον Μητσοτάκη; Δόσιμο κανονικό και στεγνό δηλαδή; Δεν το πιστεύω!

 Στον απόηχο της επίσκεψης του Τζιτζικώστα πολιτικό πρόσωπο, κατηγορήθηκε για…. αχαριστία από ομοϊδεάτες του; Το κάλεσμα του Τζιτζικώστα προς τον βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ: Ελάτε πιο κοντά κύριε βουλευτά, έγινε γιατί ο Στέργιος Γιαννάκης ήταν απόμακρος ή… ντροπαλός ή τίποτα από τα δύο; Πόσοι είναι αυτοί από στελέχη της ΝΔ που και μετά την επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα το παίζουν σε διπλό ταμπλό;

 Πόσοι είναι καιμε τον Αποστόλη και με τον Βαγγέλα; Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ; Ένας αιρετός, μας το φώναξε: Βαγγέλας! Εγκάδια συνομιλία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα είχε ο γνωστός Πρεβεζάνος επιχειρηματίας Ευάγγελος Κατσίμπρας.

 Άλλωστε, δεν πέρασε και πολύς καιρός που η μητέρα του κ. Τζιτζικώστα, είχε φιλοξενηθεί σε εκδήλωση στην Πρέβεζα, από τον κ. Κατσίμπρα! Η αλήθεια πάντως είναι  ότι μετά την παρουσία του στην Πρέβεζα, κέρδισε Νεοδημοκράτες που είτε ήταν αμέτοχοι, είτε ήταν ανάμεσα σε… δύο στρατόπεδα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα