Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:46

Τρεις Καλλιτέχνες στην εκπομπή του Χαρδαβέλα, την Παρασκευή.

802 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/11/2015, 7:04 μμ | 0 σχόλια

Με τρεις  Πρεβεζάνους Καλλιτέχνες θα πραγματοποιηθεί η τηλεοπτική εκπομπή “Όλοι οι καλοί χωράνε” του Κώστα Χαρδαβέλλα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, στο “Ε”. Συγκεκριμένα ο Αποστόλης Βαγγελάκης, ο  Νικηφόρος και η Εβίτα Σαρηγιάννη θα είναι εκεί και μαζί τους, αφού υπάρχει αφιέρωμα στον Πάνο Φαλάρα, θα είναι οι Γιώργος Μαζωνάκης, Βαλάντης κ.α. Τόσο ο Νικηφόρος όσο και η Εβίτα Σαρηγιάννη, θα ερμηνεύσουν τραγούδια, του γνωστού στιχουργού,

ενώ ο Αποστόλης Βαγγελάκης θα ξεδιπλώσει τις αρετές του, στη μουσική, για μια ακόμη φορά, μαζί με τον τραγουδιστή Γιάννη Μπέκα!

Συγκεκριμένα: Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 21.00 το «Όλοι οι καλοί χωράνε» και ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχονται στο στούντιο τον στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών Πάνο Φαλάρα. Κοντά μας ο Γιώργος Μαζωνάκης που έρχεται να τιμήσει τον δημιουργό των πρώτων τραγουδιών που του άνοιξαν τον δρόμο προς την επιτυχία! 

Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του στιχουργού ερμηνεύουν ο Βαλάντης, η Κωνσταντίνα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Άκης Δείξιμος, ο Γιάννης Μπέκας, ο Νικηφόρος, η Εβίτα Σαριγιάννη. 
Σε ρόλο guest η κυρία Μαίρη Μαράντη. Τον Πάνο Φαλάρα τιμούν οι συνεργάτες του συνθέτες Νίκος Τερζής, Χριστόφορος Γερμενής και Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος και ο μουσικός Γιώργος Ροϊλός ενώ τη συντροφιά κοσμούν οι Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ Ειρήνη Αϊνδιλή και Χαρά Καρυάμη.
«Όλοι οι καλοί χωράνε» αφιερωμένο στον Πάνο Φαλάρα, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 21.00 στο Epsilon.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα