Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:46

Τραγικό τέλος για την αγνοούμενη

787 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/10/2015, 10:19 πμ | 0 σχόλια

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η υπόθεση εξαφάνισης της 43χρονης γυναίκας που είχε παρασυρθεί το μεσημέρι της Πέμπτης από ορμητικά νερά στην περιοχή του Καματερού, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε βρέθηκε μέσα στο ρέμα της Πικροδάφνης.

Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε ανάμεσα σε λάσπες και κλαδιά το πρωί του Σαββάτου στη Φρεαττύδα του Πειραιά. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το πτώμα της άτυχης γυναίκας αναγνωρίστηκε από τον σύζυγό της.

Έλεγχοι σπιθαμή προς σπιθαμή

Οι προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τα ίχνη της Ελένης Παραγκούλια, μητέρας δύο παιδιών, ήταν συνεχείς.

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, είχε πάει με το αυτοκίνητό της να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Ωστόσο στη διαδρομή και πριν προλάβει να φτάσει στον προορισμό της το όχημά της λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας ακινητοποιήθηκε στη διασταύρωση των οδών Ζέρβα και Πετμεζά, πολύ κοντά στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί στη συνέχεια από τα ορμητικά νερά.Από το συγκεκριμένο σημείο περνά ένα ρέμα το οποίο εκβάλλει στον Κηφισό. Δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και του Λιμενικού Σώματος όργωσαν την περιοχή προσπαθώντας να εντοπίσουν σημεία ζωής της 43χρονης.

Ο 45χρονος σύζυγός της Αντώνης Παρασκευόπουλος, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε σε δραματικό τόνο:

«Από το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχα επαφή με τη γυναίκα μου. Με είχε πάρει και η μητέρα μου, η οποία προσπαθούσε κι αυτή να τη βρει στο κινητό αλλά δεν απαντούσε. Προφανώς το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι να πάει προς το σχολείο, να πάρει τα παιδιά, και πέρασε από το ρέμα. Το περιστατικό πρέπει να συνέβη την Πέμπτη κατά τη 1.30 μ.μ., διότι τα παιδιά σχολάγανε στις 2.00 μ.μ.».

«Τα κλειδιά και το πορτοφόλι βρέθηκαν μέσα στο όχημα» 

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρίσκονταν στη μηχανή, ενώ το όχημα έδειχνε να είχε ακινητοποιηθεί απότομα.«Το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο ρέμα. Τα κλειδιά ήταν επάνω. Επίσης, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα πράγματά της, το πορτοφόλι της αλλά και κάποιο σακίδιο του ενός παιδιού. Το όχημα είχε σβήσει με δευτέρα ταχύτητα» τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Είναι πολύ πιθανό η γυναίκα μου να φοβήθηκε από τη ροή του νερού η οποία παρέσερνε το αυτοκίνητο, και να βγήκε από το όχημα»Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι πολύ πιθανό η γυναίκα μου να φοβήθηκε από τη ροή του νερού η οποία παρέσερνε το αυτοκίνητο, και να βγήκε από το όχημα. Στη συνέχεια να μην μπόρεσε να ισορροπήσει, και να την πήρε κι αυτήν το ρέμα. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως έσπασε τα τζάμια από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο για να δει εάν υπήρχε κάποιος μέσα, αλλά τελικά δεν ήταν κανείς».



«Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του κινητού της» 


Ο σύζυγος της 43χρονης, όπως περιέγραψε στο zougla.gr, ζήτησε εντοπισμό του κινητού της τηλεφώνου, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. 

«Το κινητό της όμως δεν βρέθηκε και ζήτησα, αν γίνεται, να το εντοπίσουν. Πήραμε τηλέφωνο στην εταιρεία, αλλά μας είπαν ότι δεν μπορούν να το βρούνε» υποστήριξε.Άλλα αυτοκίνητα στο σημείο δεν υπήρχαν. Πιθανόν να ήταν μόνη της όταν περνούσε από αυτό το μέρος» συνέχισε ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Σήμερα το πρωί περίπου 50 άτομα έψαχναν την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της» «Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Πέμπτης. Ήρθε η πυροσβεστική στις 7.00, είχε νυχτώσει πλέον και δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά. Έψαξαν όμως. Μετά ήρθε το ΕΚΑΜ και μου είπανε ότι έψαξαν όλο το ποτάμι μέσα, ότι έφτασαν μέχρι την Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν μπορούσαν να συνεχίσουν πιο πέρα στον Κηφισό, διότι τα νερά ήταν πολύ ορμητικά. Στη συνέχεια ανέλαβε το Λιμενικό Σώμα, το οποίο -όπως με ενημέρωσαν- ξεκίνησε την έρευνα από το Δέλτα Φαλήρου προς τα επάνω. Σήμερα το πρωί (σ.σ.: της Παρασκευής) περίπου 50 άτομα έψαχναν την περιοχή. Έκοψαν πολλά δέντρα, απομάκρυναν μπάζα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Τελευταία ενημέρωση είχα σήμερα το μεσημέρι, από την πλευρά των ΕΚΑΜ και της Πυροσβεστικής. Ακόμα ψάχνουν. Ψάχνουν το ρέμα Εσχατιάς, το ρέμα Πικροδάφνης αλλά και τον Κηφισό. Θέλω να πιστεύω πως βγαίνοντας από το αυτοκίνητο χτύπησε και έπαθε αμνησία, και γι’ αυτό δεν μπορεί να επικοινωνήσει».


Έκκληση μέσω του zougla.gr για βοήθεια 

Ο σύζυγος της αγνοούμενης απηύθυνε έκκληση μέσω του zougla.gr σε όποιον μπορούσε να βοηθήσει.

«Κάνω έκκληση, όποιος μπορεί να βοηθήσει. Αν έχει δει κάποιος κάτι από το σημείο να ενημερώσει, μήπως μπορέσουμε να την βρούμε. Όσο περνούν οι ώρες δυσκολεύουν τα πράγματα. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες της».

ΠΗΓΗ: zougla.gr 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα